Home » Joulukuu 2013 » Hienoja aikoja ja joulukattauksen suunnittelua.

Hienoja aikoja ja joulukattauksen suunnittelua.

Huh. Nyt alkaa olla työt tämän syksyn ja alkutalven osalta laitettu pakettiin ja on aika rauhoittua lomatunnelmiin.

Kuten edellisestä postauksesta näkeekin niin kotini esiteltiin Kauniit kodit-lehden uusimmassa numerossa ja voitti vielä kilpailun joulukuun numeron kauneimmasta kodista! Kiitos myös tätä kautta äänestäneille! Pyysin toimitukselta joitain kuvia käyttööni ja kun ne saan niin julkaisen sitten vielä täällä muutamia tunnelmakuvia lehdestä!

Nyt on aikaa fiilistellä tulevia pyhiä ja testailin hieman joulukattausta.Kauttaukseen tulee valkoinen iso pellavaliina ja pellavaiset lautasliinat. Blingiä ja arvokkuutta tuo lasitimantein koristellut tabletit sekä tähtikynttilät ja lautasliinanpidikkeet. Pöytään tulee myös upeat amaryllikset jotka sopivasti ovat auenneet sekä tietenkin pellekynttelikkö luomaan hämärää valoa. Tällaiset suunnitelmat ainakin tällä hetkellä. Katsotaan miten ne ehtii vielä muuttua ennen aattoa… =)

Joulu vietetään täällä meillä vanhempien kanssa ja tapanina ajellaan Lappiin jossa odotottaa kelohonkamökki tunturilla. Siellä sitten punaviiniä, villasukkia, koirien rapsuttelua ja kirjojen lukemista uuden vuoden kunniaksi!

Nyt kaikille vielä kunnon tsempit loppurutistuksiin ja siitä sitten rauhoittumaan kohti juhlaa!!!

ImageImageImageImage

4 thoughts on “Hienoja aikoja ja joulukattauksen suunnittelua.

  1. Kaunis kattaus! Ei liikaa mitään piperrystä, oikeen sopivasti kaikkea 🙂

    Lämpimät onnittelut voitosta ja mahtavaa lomaa! Tunturimökki kuullostaa niin tunnelmalliselta. Me fiilistellään täällä kotona, lapinhongasta höylättyjen hirsien sisäpuolella 🙂

Leave a comment