Home » Marraskuu 2013 » Lukutilan nostatus ja hirmuinen kampasimpukkapasta.

Lukutilan nostatus ja hirmuinen kampasimpukkapasta.

Portaiden puolivälissä on ihana pieni tila joka seisoo valkoiseksi maalatun lankkulattian päällä. Tilaan on suunniteltu pikkuruinen lukunurkkaus jonka nojatuolissa istuen on mukava nautiskella kirjoja ja punaviiniä.

Jo aiemmin tilassa on ollut värikäs räsymatto lattialla, Ikean nojatuoli raheineen, roskalavalta löydetty puinen pöytä,Kartellin valaisin sekä valkoiseksi maalattu sermi.

Toin tilaan muutaman uuden jutun elävoittämään ulkonäköä ja lisäämään kodikkuutta.

Nojatuolin päälle tuli Hayn keltainen tyyny harmaalla napillaan. Hayn Dot- tyynyjen kangas on uskomattoman korkealaatuista Kvadratin verhoilukangasta ja tyynyn yleisilme on huoliteltu. Samoja tyynyjä meiltä löytyy myös sängyn päältä.

Vanhaan apteekkaripurkkiin löysin herkullisen yksinkertaisen kasvin kukkakaupasta. Liikkeen pitäjä ei osannut kasville sanoa mitään suomenkielistä nimeä. Osasi vain kertoa, että eteläisestä Afrikasta on kyseinen oksa suomeen matkannut.

Pöydän päälle laitoin pinoksi muutaman Iittalan Vitriinirasian, jotka väreiltään sopivatkin siihen mainiosti.

Rappusille löysivät tiensä vielä muutama ruskeakantinen kirja kertomaan paikan käyttötarkoituksesta sekä hauska pahvinen taulunkehys joka on ostettu Pariisin suuresta tavaratalosta.

Nyt tilasta tuli vieläkin kutsuvampi ja kodikkaampi kuin aiemmin.

Mitäs pidät?

Eilisen haastava mietintä illan ruuasta päätyi kampasimpukoihin ja artisokkapastaan. Pitkästä aikaa löytyi ohje jonka toteuttamalla ruuasta tuli suorastaan pahaa! Pastaan tuli mausteeksi sahramia sekä ricottajuustoa. Lopputulos ei miellyttänyt makunystyröitäni yhtään.

Hyvän tapenadella kuorrutetun uunifeta-salaatin ja pastasta noukittujen simpukoiden avulla nälkä kuitenkin lähti ja ohje lensi bittiavaruuteen tallentamattomana.

Kokeilemalla oppii niin ruuanlaitossa, sisustamisessa kuin ihan elämässä yleensä!

Minusta on hirmuisen kiva käydä kurkkimassa katselutilastoja ja blogini on löytänyt jo hienon määrän lukijoita ja muutaman oikein vakiokävijän vaikka olen vasta reilun kuukauden tätä naputellut. Itsellehän tätä tekee, mutta kyllä kävijät ja kommentit saavat ihan oikeasti hyvän mielen aikaan. Kiitos siitä teille!

Nyt hyvää torstaita jokaiselle ja lämpöä loppuviikkoon!!!KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva

6 thoughts on “Lukutilan nostatus ja hirmuinen kampasimpukkapasta.

  1. On kyllä todella kutsuva nurkkaus! Feng shuin mukaan (mitä mä nyt siitä tiedän) nurkkia ei saisi jättää “elottomiksi” – tässä nurkassa on kyllä hyvät energiat. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s