Home » Marraskuu 2013 » Cobellon urpo pöllö.

Cobellon urpo pöllö.

Ajauduin harmautta karkuun ihanaan sisustusliike Cobelloon (www.cobello.fi), joka oli koristanut myymälänsä ja esillepanonsa jo joulun tunnelmaan.

Paljon ihania hypisteltäviä asioita ja mielitekojen vastustelua piti vierailuni sisällään.

Myymälässä on pääasiallisesti maalaisromanttisia sisustustuotteita, mutta onneksi löytyy paljon muutakin kuin teksteillä vuorattuja valkoisia kalusteita, joihin alkaa olla kokolailla kyllästynyt.

Tällä kertaa eniten ihastusta herätti Riviera maisonin sieniaiheiset tuikkukupit joita tarttuikin kahdessa koossa matkaani mukaan sekä ihan vaan suloisuudellaan hämmentänyt pieni tikun päässä istuva untuvaturkkinen pöllö.

Tuikut löysivät paikkansa edellisessä poustauksessa esittelemääni asetelmaan ja pöllö tulee päätymään varmaankin jossain vaiheesssa johonkin joulukukka-asetelmaan. Saas nähdä.

Nyt on pienien päivätorkkujen aika ja sitten raskaimpana huolenaiheena on, että mitä sitä laittais tänään ruuaksi. Huhhuh.

Ihanaa iltaa kaikille!!!

p.s Sain oikoluettavaksi tänään sen sisustusartikkelin, jossa kotini esitellään. Mainio juttu tuli! Jee!KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva

One thought on “Cobellon urpo pöllö.

Leave a comment