Home » Marraskuu 2013 » Cobellon urpo pöllö.

Cobellon urpo pöllö.

Ajauduin harmautta karkuun ihanaan sisustusliike Cobelloon (www.cobello.fi), joka oli koristanut myymälänsä ja esillepanonsa jo joulun tunnelmaan.

Paljon ihania hypisteltäviä asioita ja mielitekojen vastustelua piti vierailuni sisällään.

Myymälässä on pääasiallisesti maalaisromanttisia sisustustuotteita, mutta onneksi löytyy paljon muutakin kuin teksteillä vuorattuja valkoisia kalusteita, joihin alkaa olla kokolailla kyllästynyt.

Tällä kertaa eniten ihastusta herätti Riviera maisonin sieniaiheiset tuikkukupit joita tarttuikin kahdessa koossa matkaani mukaan sekä ihan vaan suloisuudellaan hämmentänyt pieni tikun päässä istuva untuvaturkkinen pöllö.

Tuikut löysivät paikkansa edellisessä poustauksessa esittelemääni asetelmaan ja pöllö tulee päätymään varmaankin jossain vaiheesssa johonkin joulukukka-asetelmaan. Saas nähdä.

Nyt on pienien päivätorkkujen aika ja sitten raskaimpana huolenaiheena on, että mitä sitä laittais tänään ruuaksi. Huhhuh.

Ihanaa iltaa kaikille!!!

p.s Sain oikoluettavaksi tänään sen sisustusartikkelin, jossa kotini esitellään. Mainio juttu tuli! Jee!KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva

One thought on “Cobellon urpo pöllö.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s