Home » Marraskuu 2013 » Sisustustoimittajan kyläily ja haistattelua.

Sisustustoimittajan kyläily ja haistattelua.

Eilen täällä kyläili sitten sisustustoimittaja ja valokuvaaja tekemässä juttua meidän kodista. Juttu ilmestyy Kauniit kodit-lehden joulukuun numeroon. Kovasti mietin, että oisko pitänyt essu pukea ja sipaista nenään vähän jauhoa “autenttisen” tunnelman luomiseksi. =)

Koko homma kesti muutaman tunnin toimittajan haastatellessa mua ja kuvaaja ehti tuona aikana varmastikin joka kolon ja nurkan kuvata. Toivottavasti tulee kiva juttu! Ilmoittelen kun se ilmestyy ja he lupasivat lähettää etukäteen muutaman kuvankin tänne julkaistavaksi!!!

Huomasin tänään mainoksen Glade-tuoksuista, jotka lupasivat “tyylikästä tuoksua” joka kotiin. Tarjolla oli huomaamaton puhtaiden pyykkien tuoksu sekä vahvempi hedelmätuoksu. Rupesin miettimään, etten mä kyllä kotiini enkä yleensäkään tänne maailmaan enempää kaipaa epäluonnollisia esansseja ilmaan leijumaan. Niitä kun laitetaan jo valmisruokiin ja kosmetiikkaan ihan riittävästä. Mulla ei ole kovaa tahtoa saada sähköpistokkeeseen(!) asennettua hajupatruunaa seinieni sisäpuolelle.

Minun kotonani tulee tuoksua huomaamaton puhtaiden pyykkien tuoksu huomaamattomasti puhtaista pyykeistä, vahvempi hedelmätuoksu ihan ikioikeista hedelmistä ja sen lisäksi kotonani saa tuoksua leikkokukat,yrttiviljelmät, aamukahvi, valkosipuli paistinpannulla, tulitikku kynttilöitä sytyttäessä, vasta-ajeltu nurmikko ikkunan ollessa auki….

Mahtavaa ja hyväntuoksuista tiistaita hei kaikille!

KuvaKuvaKuva

4 thoughts on “Sisustustoimittajan kyläily ja haistattelua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s