Home » Marraskuu 2013 » Poronsarvet, mustikanvarvut ja saganagisalaatti.

Poronsarvet, mustikanvarvut ja saganagisalaatti.

Vapaapäivä on ihana päivä vaikken mä muinakaan päivinä koe olevani ei-vapaa.

Vastustan sellaista ajattelua, että sitten kohta on viikonloppu ja sitten vasta on mukavaa. Siinähän menee seitsemästä päivästä viisi ihan hukkaan.

Tee joka päivästä kuin se olisi tärkein päivä. Arjesta juhlaa. Tunnelmaa tavallisesta.

Innostuin olohuoneeseen tuomaan hieman syksyä.

Pöydälle pääsivät varastosta kaivamani poronsarvet (jotka luultavasti vielä maalaan), Aaltovadin päällä olevaan Aaltomaljakkoon hain metsästä mustikanvarpuja ja välikköön iskin muutaman valkoisen neilikan, sarvet koristelin samoilla blingeillä joilla myös ulkona olevan omenapuun.

KuvaKuvaKuvaKuvaKuva

Tänään oli oleskelupäivä. En jaksanut siivota. Onneksi tuli hämärä joka nuolaisi pölyt piiloon.

Nyt koti sytytetty täyteen kynttilöitä, sauna lämpiämässä ja illalliseksi valmistuu salaatti paistetusta lampaanmaitojuustosta, sinihomejuusto-suppilovahverorisotto sekä härän entrecote. Ruuan jälkeen vuorossa Itse ilkimys 2! Jeij!

Nautiskellaan ,joohan!

Kuva

4 thoughts on “Poronsarvet, mustikanvarvut ja saganagisalaatti.

  1. No nyt pistit kyllä sellaisen ruoan, että oon kade. Vaikka ei äsken syömäni pannukakut jäätelöllä ja mansikkahillolla sekään huono vaihtoehto ollut, mut sun ruoka oli kyllä yliveto :b

    • Täytyy tarkistaa oisko mulla vielä jäljellä samaa sävyä millä ton tilan seinät on maalattu eli Tikkurilan Hohkakivi. Sellainen vaaleanharmaa… Vois tulla kiva!
      Hei mahtavan letkeää vkonloppua myös sinne! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s