Home » Marraskuu 2013 » Blingblingiä pihapuuhun.

Blingblingiä pihapuuhun.

Aamun kaste oli takertunut tiukasti lampun kupuun kiipiessään omenapuun oksille. Auringon valo väisteli pisaroita, mutta osuessaan kimmelsi spektrin väreissä ympärilleen.

Ja koska enemmän on aina enemmän niin ripustin lisää kimallusta puun oksille.

Eilen hairahduin polultani Stockmannin jouluosastolle ja matkaan tarttui paketti lasisia koristeita ja nyt yhdessä hehkulamppujohdon kanssa ne koristavat ruokailutilan ikkunan edessä asuvaa omenapuuta.

Koitan vielä sisällä vältellä jouluisia koristeita, mutta tuolta ulkoahan voi pikkuhiljaa aloittaa…

Jokos teillä on kaapeista ilmestynyt blingblingiä tai muuta loppuvuoteen sopivaa koristetta?

KuvaKuvaKuvaKuva

10 thoughts on “Blingblingiä pihapuuhun.

  1. Tosi kiva idea! Ei-jouluihmisenä en välitä joulukoristeista, mutta tuollaiset menisivät kyllä minunkin makuuni 🙂 Sisällä niitä jo onkin, Pentikin Shamaani-kattokruunussa (kuuluu lampun “varusteisiin”).

  2. Niinpä, nuohan ovat enemmän vain-koristeita ei joulu-koristeita. Ja se kattokruunu on muuten ihana. Eikö se ole se missä on sarvi/sarvia? Tuli muuten mieleeni, että mulla on varastossa yks iso poronsarvi. Sen taidan spreijailla valkoseksi ja tuon sisälle jouluksi.

    • Juu, Shamaanissa roikkuu runsaasti poronsarvia ja kristalleja 🙂 ja on sekä sähkövalot että kynttilät. Olen tykännyt siitä kovasti ❤ Ihanuuden lisäksi vielä käytännöllinenkin, täällä kun tuppaa olemaan sähkökatkoja aina silloin tällöin.

  3. Aivan mahtava idea sprayailla poronsarvi valkoiseksi! Sellainen sopisi meidänkin kämppään, kun on paljon valkoista seinää ja pintoja. Vain poron tai hirven sarvet puuttuu 😀

  4. Mä oon joskus kauan aikaa sitten löytänyt kirpparilta kahdet isot poronsarvet. Toiset oli edellisessä kodissa esillä ja ne oli maalattu kultaisiksi. Oli todella hienot. Jostain kumman syystä mä annoin ne sitten mun kämppikseni matkaan.
    Mutta onneksi on tosiaan toiset tuolla vielä odottamassa. =)
    Jos saat tehtyä sarvet niin muista laittaa kuvaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s