Home » Lokakuu 2013 » Komeimmat valaisimeni

Komeimmat valaisimeni

Aiemmin tulikin ilmi, että olen oikea tyynyfriikki. Toinen kohde joita voisin vain hankkia ja hommailla lisää on valaisimet.

Kodissani on monen eri hintaluokan valaisimia.

Tässä suosikkini:

Muovinen “ananas”valaisin on hankittu muistaakseni Kodin ykkösestä jo melko kauan sitten. Ihanan graafinen ja moneen tilaan sopiva. Hinta oli todella edullinen vaikka ulkonäkö vie ajatukset designvalaisimeen.

Kartellin musta pöytävalaisin on dramaattisen näköinen. Uudessa kodissani olen sen sijoittanut vanhan roskalavalta löydetyn yöpöydän päälle. Esineet mielestäni täydentävät toisiaan.

Keskellä asuntoa on todella avara ja korkea tila johon etsin pitkään valoa. Tarpeeksi suurta ja sopivan hintaista ei millään löytynyt joten tein valon itse. Käytin vanhan lampun lampettia ja yhdistin siihen johtojen päässä olevat isot riisipaperivarjostimet. Lopputulos on näyttävä ja persoonallinen vaikka ihan itse sanonkin.

Uusimpana hankintana mulla on ruokailutilassa Stockmannilta ostettu Vita höyhenvalaisin. Ruokailutilani on sisustettu sirkusaiheiseksi ja lamppu kuvastaa mielestäni täydellisesti nuorallatanssijan hametta. Taustalla näkyy erään tatuointitaiteilijan tekemä maalaus, mutta kodin tauluja esittelenkin vielä myöhemmin erikseen…

Valoa syksyyn!!!

ImageImageImageImage

2 thoughts on “Komeimmat valaisimeni

  1. Ananas-lamppu on suosikkini, tosi tyylikäs! Mistä keksit sirkusteeman ruokailutilaan? Kivan erikoinen teema. Minäkin taidan olla tyynyfriikki, itämaisia tyynyjä on soffalla ja lattioilla.

  2. Hei! Huomasin muuten juuri, että toi ananaslamppu on tällä hetkellä kodin ykösessä tarjouksessa! 15 euroa! =) Ei paha hinta. Tosin lähtöhintakaan ei kyllä ole kuin neljäkymppiä….
    Sirkusteema lähti noista pelleistä jotka mulla oli tauluna sekä kynttilänjalkana.
    Mä oon vielä pitäytynyt lähinnä noissa aika haaleissa väreissä, mutta nyt syksyllä vois just tollaset itämaishenkisetkin olla jees!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s